joi, 21 iulie 2011

Dream BIG!

Descopar sau cunosc din ce in ce mai multe persoane care incearca sa gaseasca un echilibru cat mai bun intre "ceea ce fac" si "ceea ce vor sa faca", dedicandu-si timpul liber hobby-ului sau pasiunii personale. Well done!
Avand in vedere nenumaratele actiuni si atitudini pe care le putem intreprinde, respectiv adopta, pentru a atrage asupra noastra "sortii izbanzii", am sa ma opresc asupra urmatorului aspect: importanta visului, viziunii si stabilirii obiectivelor. Ne stabilim in permanenta obiective, incercam pe cat posibil sa transformam visele in realitate si sa ne cultivam o viziune cat mai clara asupra actiunilor viitoare. Extraordinar! Dar cum facem asta?
Din punctul meu de vedere, nu vad nimic gresit in a ne dori " lucruri mari" si a ne dori sa o luam pe "scurtatura" pentru a ajunge mai repede la linia de sosire! Pentru a face asta trebuie sa ne armonizam cu propriile vise si viziuni. Visul cel mare poate fi concretizat prin conturarea unei viziuni cat mai exacte, cat mai realiste; iar pentru conturarea viziunii ...ati ghicit: trebuie sa ne stabilim obiective si sa ne tinem de ele! Unii spun usor de zis, greu de facut! Va garantez ca nu este asa! Noi, cei care stim ca putem mai mult, ca ceea ce facem momentan nu ne defineste si nu ne multumeste in totalitate, putem sa ne gasim resursele pentru a face diferenta, putem sa indraznim sa visam si sa o luam pe scurtatura!

Sooo... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu