marți, 28 iunie 2011

Eu pot...eu sunt magician!

     "Misterul cel mai mare al vietii noastre este cine suntem cu adevarat" spunea  Aramis in "Omul cu masca de fier".  In tumultul cotidian actual, descoperirea sau regasirea personala sunt din ce in ce mai greu de obtinut. Cineva foarte drag mie imi spunea urmatorul lucru: : cateodata avem nevoie de curajul nebunului pentru a putea supravietui; eu spun ca de cele mai multe ori avem nevoie de curajul nebunului pentru a putea zambi, pentru a putea verbaliza ceea ce credem cu adevarat, pentru a ne putea dezvolta si pentru a ne  putea descoperi adevaratul sine. Lasand la o parte viteza ametitoare de evolutie a lucrurilor din jur, globalizarea si tendinta de uniformizare a lumii, suntem datori, in primul rand, fata de noi insine sa ne descoperim si sa evoluam ca indivizi, independenti de "tendintele pietii".
     Nu putem deveni cei mai buni pe nisa noastra decat daca aducem ceva in plus fata de ceilalti...si acel ceva in plus suntem fiecare dintre noi, cu modul nostru diferit de a fi! Trebuie sa ne vaccinam impotriva maladiei spiritului de turma pentru a ne putea descoperi specificul si pentru a ne putea pune amprenta de unicitate pe ceea ce facem!
      Astfel, va invit sa deveniti magicieni in propria viata si cariera, va invit sa incepeti cat mai curand sinuosul drum al redescoperirii personale pentru a va defini acel ceva numai al vostru! Do the magic si scoateti din palarie ori de cate ori este nevoie atuul care va defineste cu adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu