miercuri, 15 iunie 2011

Listele de prioritati - pe plan personal (partea II)


Listele de la birou sunt doar o fateta a monedei... ce ne facem cu lista personala de prioritati? Cat timp ii mai putem dedica si cata energie mai avem sa ne cladim un plan si sa il punem in aplicare? Bifam cu aceeasi usurinta si lista personala de prioritati? Cateodata da, cateodata nu! Putem sa schimbam putin raportul si sa fie de cele mai multe ori DA?
     Nu pot afirma ca stiu cum se face asta, dar pot afirma cu tarie ca nu las nicio zi sa treaca fara sa mai consolidez putin structura planurilor personale. 
      Imi imaginez planurile personale ca pe niste lucrari de grafica, pe care nu le poti finaliza dintr-o data (cand ma duceam la cursuri de grafica la liceul de arta, terminam o lucrare in mai multe etape: plan, creionare, hasura, estompare, finisare, etc). In acelasi mod imi construiesc si planurile de viitor (apropiat sau indepartat). Fiecare moment pe care il am la dispozitie il fructific trasand/ingrosand inca o tusa, hasurand inca un colt...
      Pentru mine, o idee prinsa din zbor, o intalnire informala cu un prieten sau o cunostinta, un pasaj dintr-o carte, un vers dintr-o melodie, o replica de film, un work-shop, un anunt publicitar sau o invitatie la un eveniment reprezinta surse de inspiratie, de motivatie si instrumente de buna calitate care ma ajuta la hasura sau la finisarea lucrarii de grafica a planurilor personale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu